Türkiye Burada Sohbet Ediyor
Son dakika hava durumu, son dakika meteoroloji haberleri. Megakent İstanbul’un yükseklerinde zaman zaman kendini gösteren kar yağışı henüz etkili olamadı, Maslak’ta görülen kar yağışı kameralara yansıdı. Küresel tahmin sistemlerine göre İstanbul asıl kuvvetli kar yağışını gelecek hafta sonu alacak, sıcaklıklar bir miktar daha düşecek.
İstanbul’da hava sıcaklığının düşmesiyle kentin yüksek kesimlerinde kar yağışı başladı. Kar yağışı Kartal, Pendik, Sultanbeyli ve Sancaktepe sınırları içinde kalan Aydos Ormanı’nın yüksek kesimlerinde etkisini gösterdi.
Anadolu yakasında Üsküdar, Ümraniye ve Beykoz’un yükseklerinde de karla karışık yağmur ile zaman zaman kar yağışı görülüyor.
AA
HAFTA İÇİ FRAGMAN, HAFTA SONU BEYAZ ÖRTÜ
Küresel tahmin sistemlerinin verilerine göre hafta içi yer yer kuvvetlenecek kar yağışı İstanbul’da asıl etkisini gelecek hafta sonu gösterecek. Cumartesi gecesinden itibaren sıcaklıkların düşüşüyle birlikte kar yağışı artacak, gelecek hafta içi kuvvetini artırarak sürecek.
ANADOLU İÇİN KAR UYARILARI SÜRÜYOR
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Edirne, Kütahya, Uşak ve Afyonkarahisar çevrelerinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Yağışların; kıyı kesimler ile Güneydoğu Anadolu’nun güneyinde yağmur ve sağanak, yağış alan diğer kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.
Yağışların Bingöl, Muş, Hakkari ve Bitlis çevrelerinde kuvvetli ve yoğun kar, Siirt ve Şırnak çevrelerinde kuvvetli yağmur şeklinde olması bekleniyor.
Sabah saatlerinde Bitlis ve Iğdır çevrelerinde yer yer yoğun olmak üzere sis ve pus olayı bekleniyor.
Türkiye nin en iyi sohbet ve chat odalarında sizde yerinizi alın. Kesintisiz sohbet edin.